Lugnetspelen 2024

Tävlingen

Lugnetspelen handlar i första hand om att delta för att utveckla hälsosamma vanor och bygga teamet. Men här finns också plats för vinnarskallar som vill visa var skåpet står. Här kan du delta i sporter som är lågintensiva eller där du får en rejäl adrenalinkick. I vissa sporter kommer individuella segrare att utses och i andra sporter tävlar ni som lag.

Här finns sporter som välkomnar alla. Det spelar ingen roll om du är en erfaren idrottare eller nybörjare, ung eller gammal, atletisk eller inte - alla kan delta och ha en fantastisk upplevelse. Allt du behöver är en vilja att ha kul och vara redo att röra på dig.

Att delta i Lugnetspelen uppmuntrar till lagarbete, samarbete och att bygga vänskapsband. Utöver att vara rolig och inkluderande har dagen en mängd hälsomässiga fördelar. Dessutom är det ett utmärkt sätt att släppa loss stress, förbättra det mentala välbefinnandet och skapa en positiv gemenskap med andra deltagare.

Så varför inte ge Lugnetspelen en chans? Ta med medarbetare, kollegor, chefer eller utmana era kunder eller konkurrenter och upptäck glädjen i att vara aktiv tillsammans.

Ge dig själv möjligheten att uppleva en sportig dag som alla kan delta i och njut av en aktiv livsstil tillsammans med andra!

Utöver att vinnare kommer att utses i respektive sport, så tävlar ni om två fina vandringspriser:

Lugnetspelens Friskvårdsföretag och Lugnetspelens Poängvinnare.

Dagens schema

FMLöpningBrännbollPromenad-Quiz
LUNCH
EMInnebandySpa/relaxDiscgolfPromenad-Quiz